De Band

Think Twice

Achterste rij: André, Peter B., Peter K.
Voorste rij: Menno, Caroline, Maarten

Think Twice bestaat uit een enthousiaste groep mensen die van muziek houdt; vier muzikanten, een zangeres en een geluidsman:

Caroline Alberts – zang
Menno Alberts
– gitaar, zang
Peter Boot
– toetsen
André den Hartog
– drums
Peter Kortlever
– geluid
Maarten van Tol
– bas

 

Ontstaan

Hoewel een aantal bandleden al vaker met elkaar hadden gespeeld, werd in 2008 de samenstelling van de muzikanten definitief en werd de band opgericht. De thuisbasis was vanaf het begin het kerkgebouw van de gereformeerde kerk (PKN) van Sleeuwijk en Woudrichem, De Ontmoetingskerk.

Na een aantal optredens in deze gemeente kwamen al snel de verzoeken om ook buiten de eigen kerk te spelen. Tegenwoordig verzorgt Think Twice tussen de vijf en tien optredens per jaar, waarvan een groot deel buiten de eigen kerk wordt gespeeld.

Samenzang begeleiden en solonummers opvoeren

Tijdens een kerk- of tentdienst kan Think Twice uit eigen repertoire spelen, maar ook het begeleiden van samenzang behoort tot de mogelijkheden. In overleg met de organisatie van de desbetreffende dienst stellen we een programma samen, wat vaak bestaat uit een mengeling van gezangen, psalmen en opwekkingsliederen. De band is veelzijdig, breed inzetbaar en denkt graag met u mee. Van een grote tot een kleine gemeente, van jong tot oud, het doel is dat iedereen onze inbreng
als prettig ervaart.

Wij vinden het fijn om zo met onze talenten bezig te kunnen zijn in dienst van onze God om zo Zijn evangelie door te geven en wij hopen u te mogen ontmoeten.